Bart Chabot, the Presley Paranoia Freakshow & Jaimy and his Hurricanes

Van 7 april tot 8 april

kom naar One Night with Elvis tijdens de Museumnacht!


07 apr

Tentoonstellingen, literatuur, theater, maar vooral veel Rock & Roll!

Vrijdag 7 april is er weer een Maastrichtse Museumnacht!
Na het overweldigende succes vorig jaar doet Centre Céramique nu mee met ‘One Night with Elvis’.
Er zijn optredens van Bart Chabot en Jaimy and his Hurricanes en je kunt naar de enige echte Presley Paranoia Freak Show! Een snel, select publiek heeft deze avond 4 keer kans de enige echte Graceland Guided Tour mee te maken en DJ  Art draait Elvis. Er is een barbier die durfals een weergaloze Rock & Roll haircut aanmeet en de Kumulus dansschool geeft surprise-optredens.
Ondertussen kun je de dubbelexpositie This Is Where I Live van Arjen Schmitz en Alx Marks bekijken, of de bijzondere expositie Kruidenrijk.
Honger? Op het Plein 1992 staat een foodtruck met ultieme hamburgers.

Sing Like the King, Elvis Selfie, Groovie Movie
Ben je enorm muzikaal,  of een foto/ filmtalent en wil je nog snel tickets winnen voor het Elvis-concert in Ahoy in mei? Schrijf je dan in voor de volgende events!

Sing like the King!
Zing of playback een Elvis-song op ons podium, al dan niet in glitterpak. Imitatie of eigen interpretatie, solo of met een band of koor? Het mag allemaal. Onze jury kiest de beste performance: Aanmelden vóór 31 maart via: chris.prevoo@maastricht.nl

Groovy Movie competition
Kies een Elvis-songtitel als inspiratie voor een korte film. Schiet hem op je smartphone of andere camera. Maximale duur: 3 minuten. De beste shorts vertonen we op een groot scherm!
Aanleveren vóór 31 maart via Wetransfer aan: johan.strijckers@maastricht.nl

Elvis Selfie
Dump je foto van jezelf als The King op ons grote scherm. Uploaden kan op de avond zelf. Vooraf uploaden kan ook maar dan wel vóór 31 maart via Wetransfer aan:johan.strijckers@maastricht.nl

Kijk voor meer info en tickets op de website Museumnacht Maastricht

Van 20:00 tot 01:00 uur

Prijs: € 10,00  Studenten/cjp 7,50, Combi-ticket (+ afterparty) is ook mogelijk 12,50 / 10,00