Heeft u vragen over Centre Céramique en haar dienstverlening, dan vindt u hier enkele antwoorden.           Library membership
Staat uw vraag er niet tussen? Stel hem dan aan de publieksservice

Vragen

  • Kan ik in de bibliotheekservicepunten Heer en Malpertuis een abonnement afsluiten?

    Ja, dat is mogelijk in Heer en Malpertuis. In Heer en Malpertuis ontvang je echter niet direct jouw lenerspas. De aanvraag wordt in Centre Céramique verwerkt, en je kunt de pas afhalen in het bibliotheekservicepunt nadat je bericht hebt ontvangen dat de pas klaarligt. Wil je direct over een pas beschikken, dan kun je online of in Centre Céramique een abonnement afsluiten. Je kan in alle vestigingen met deze pas lenen.

  • Mag ik ook een negatief tegoed op mijn lenerspas hebben?

    Ja, dat mag tot maximaal € 5,00. Zodra het openstaande bedrag meer dan € 5,00 bedraagt, wordt de lenerspas geblokkeerd. Dan is het niet meer mogelijk om materialen te lenen, (online) te verlengen of (online) te reserveren. Thuis kun je bedragen vanaf € 3,00 eenvoudig betalen via iDeal. Zodra je het bedrag hebt voldaan via iDeal of bij de betaalautomaat in de bibliotheek, kun je weer gebruik maken van jouw lenerspas. Op een BASIC pas is geen negatief tegoed mogelijk.

  • Welke regels gelden er voor bezoekers van Centre Céramique en bibliotheekleden?

    Iedereen is van harte welkom in Centre Céramique, maar dient zich wel te houden aan het reglement. Je kunt het hier raadplegen. Op verzoek kun je een exemplaar inzien bij de publieksservice.