Centre Céramique is tijdelijk Afhaalbieb, Bibliotheek Malpertuis is weer geopend!


Beste klant,

Wij zijn blij je te kunnen informeren dat vanaf donderdag 19 november Bibliotheek Malpertuis weer open gaat en dat er weer activiteiten mogen plaatsvinden. Centre Céramique is de afgelopen weken open geweest als AfhaalBieb en blijft dit nog gedurende de verbouwing t/m 2 februari 2021.

Afgelopen dinsdag heeft het kabinet aangegeven dat de maatregelen ten aanzien van corona versoepeld worden en de culturele instellingen weer open mogen. De richtlijnen van het RIVM van vóór 5 november worden aangehouden.
 

Weer lekker rondneuzen tussen de boeken

Dat kan bij Bibliotheek Malpertuis. Je bent hier van harte welkom om je te laten inspireren door allerlei boeken met een veelheid aan thema’s. Meer informatie

 

De AfhaalBieb


• De Afhaalbieb is open van dinsdag t/m zaterdag, tussen 13.00 -17.00u in de hal van Centre Céramique.
• Je kan gratis materialen reserveren via de website of de Wise app en krijgt een bericht als de reservering klaarligt om opgehaald te worden.
• De gereserveerde materialen registreer je zelf bij de uitleenterminals.
• Inleveren kan tijdens de openingstijden van de Afhaalbieb
Meer informatie

Let op: We doen er alles aan om je reservering zo snel mogelijk klaar te zetten. Door de verbouwing kan het helaas af en toe wat langer duren.

Wat is er nog meer?


• Geen telaatgeld: gedurende de tijdelijke sluiting wordt er geen telaatgeld berekend. Ondanks dat we het niet in rekening brengen, stellen we het wel erg op prijs als je je boeken tijdig terugbrengt zodat ook anderen er weer van kunnen genieten. We blijven een herinnering en vervangingsnota versturen als de uitleentermijn wordt overschreden. 
• 25% korting op bibliotheekabonnement: het komende jaar krijg je 25% korting op een betaald jaarabonnement. De korting wordt automatisch berekend tussen december 2020 en december 2021.
• Bibliotheek Malpertuis: houd je meer van rondneuzen in de bibliotheek? Kom dan naar Bibliotheek Malpertuis. Iedereen is hier van harte welkom! Meer info: klik hier. Bibliotheek Heer blijft voorlopig gesloten. 
• E-books/luisterboeken: online collectie van ruim 30.000 e-books, luisterboeken, cursussen, historische artikelen uit kranten en tijdschriften en nog veel meer. Ben je nog niet handig met onze digitale services? Neem dan contact met ons op. Meer info: klik hier.
• Inzage bijzondere collecties: deze collecties kunnen op afspraak in de Stadsbibliotheek geraadpleegd worden gedurende de openingstijden van de Afhaalbieb.
• Activiteiten: De programmering van Centre Céramique blijft plaatsvinden, maar op andere locaties. Meer info: klik hier.

 

Corona maatregelen

Voor jouw en onze veiligheid hanteren wij een aantal maatregelen ter voorkoming van het verspreiden van het corona-virus. Bekijk hier de maatregelen.


Updates verbouwing


Wil je op de hoogte blijven over de verbouwing en het nieuwe concept van Centre Céramique? Op deze pagina vind je meer info.


Vragen?


Neem contact op met onze Klantenservice: klantenservice@maastricht.nl / 043 – 350 56 00

Maak gebruik van onze diensten tijdens corona en verbouwing

Raadpleeg onze bronnen vanuit thuis.
Hier staan ze op een rij.
 Bekijk hoe de afhaalbieb werkt.

 

Nog geen lid van de bibliotheek?

Klik hier om lid te worden

Geen evenementen aanwezig