Feestelijke (her)opening van Centre Céramique na grote verbouwing

Feestelijke (her)opening van Centre Céramique na grote verbouwing

Na bijna een jaar wordt de grote verbouwing van Centre Céramique afgerond. Op dit moment zijn de interieurbouwers nog druk bezig met de nieuwe inrichting, maar ook hier is het einde in zicht. Wij zijn trots op het resultaat en dit willen we vieren en delen met iedereen! Tijdens de opening van Festival Maas! op 3 september, de start van het cultureel seizoen, wordt ook Centre Céramique feestelijk geopend. 

 

Culturele hart van Maastricht
Centre Céramique gaat weer open! Na een ingrijpende verbouwing is de bibliotheek, huiskamer en pronkkast van Maastricht weer open.

Met een nieuwe indeling en inrichting van de bibliotheek, met exposities voor erfgoed en beeldcultuur en met de komst van de Kumulus muziekschool wordt het gebouw nog meer het culturele hart van Maastricht. In Centre Céramique ontdek je de geschiedenis van Maastricht, word je geïnspireerd door tentoonstellingen, documentaire fotografie en beeldcultuur en er is nu ook een prachtige muziekschool. Een plek voor ontmoeten, studeren, werken en ontspannen. Waar het verhaal van onze prachtige stad wordt verteld.  

Meer dan ooit is Centre Céramique een cultureel hart met grootstedelijke uitstraling. Een kloppend hart waar in een nieuwe ambiance muziek, taal, fotografie, beeldcultuur en stadshistorie je uitnodigen om te verblijven en elkaar te ontmoeten. Te genieten en vooral mee te doen, actief te worden met het rijke culturele palet dat wordt aangeboden voor jong en oud.

Door de activiteiten in de programmering willen we iedereen de gelegenheid bieden om op een laagdrempelige manier kennis te maken met een diversiteit aan culturele uitingen.

Centre Céramique is cultuur, cultuur is plezier.

 

We zien jullie graag op vrijdag 3 september!

Dan kunnen jullie Centre Céramique komen bewonderen.

 

P.s. je kunt ons wel al bezoeken hoor, maar we zijn nog niet helemaal klaar met de inrichting.

Alvast een kijkje achter de schermen? Kijk dan hier!